Seminarium om självbestämmande och fri rörlighet 8.11.2018 i Vasa

Det juridiska ombudet för Samarbetsförbundet kring funktionshinder r.f. (SAMS) ordnar i år ett seminarium med fokus på självbestämmanderätt, fri rörlighet och delaktighet. Seminariet äger rum i Folkhälsan huset Wasa  den 8 november mellan 8.30 och 16.30.
I seminariet medverkar juristen Kirsi-Maria Malmlund från SHM, Sauli Suominen från Personligt ombud i Finland r.f. samt PD Sonja-Kurtén Vartio. Dessutom har vi bjudit in två gästföreläsare från Sverige: Ken Gammelgård från DHR samt Maria Montefusco från Nordens välfärdscenter. Se programmet för funktionsrättseminariet här (Obs! Programmet kan ännu justeras)

Inträdesavgift: 60 euro. Inträdesavgift 20 euro för studerande och pensionärer. I priset ingår morgonmål, lunch och kaffe. Personliga assistenter har fritt inträde.

Plats: Folkhälsan huset Wasa, Rådhusgatan 25/Wasaborgsgränden, Vasa
Tid: 8.30 – 16.30 8.11.2018

Länk till anmälan. 

Vid behov kontakta elias.vartio@samsnet.fi

Välkommen!