fbpx
Event datenov 2020

Bidragswebbinarium

Event date9.11.2020
Event time15:00 - 16:30
Event locationOnline
Illustrationsbild på pengar.

Planera du att ansöka om bidrag från SAMS för 2021?

Ansökningstiden för bidragen är 2-30.11.2020. SAMS bidrag kan sökas av SAMS medlemsförbund och deras medlemsföreningar samt av andra aktörer inom social- och hälsovårdssektorn.

I SAMS bidragsutdelning delar vi ut verksamhetsbidrag och projektbidrag. Bidragsutdelningen förnyas delvis i årets utdelningsomgång. Så som tidigare år är det möjligt att ansöka om verksamhetsbidrag. Utöver verksamhetsbidragen för 2021 beviljar vi projektbidrag till större samarbetsprojekt inom det sociala området. Vi tilldelar totalt 30 000€ i projektbidrag som delas ut till högst tre mottagare. Vi välkomnar ansökningar för projekt som handlar om nytänkande, utveckling och samarbeten mellan olika aktörer inom det sociala området.

Har du frågor om SAMS bidragsutdelning eller vill du höra mera om vår specialsatsning på större samarbetsprojekt? Välkommen med på vårt bidragswebbinarium 9.11 kl. 15-16.30 som ordnas via Teams. På webbinariet presenteras bidragsutdelning och ansökningssystemet samt besvaras eventuella frågor om ansökan. Du kan lämna in frågor på förhand i samband med anmälan som vi svarar på under webbinariet.

Anmäl dig till webbinariet senast den 8.11 här.

Mera information om bidragsutdelningen hittar du här.

Back to top of page