fbpx

Skulle du vilja lära dig använda teknik och olika digitala lösningar? Vi lånar ut surfplattor till personer med funktionsnedsättning, som är med i SAMS vänverksamhet. Med surfplattan kan du till exempel kommunicera med din vän och komma överens om träffar.

Vem kan låna en surfplatta?

Vi lånar ut surfplattor till personer med funktionsnedsättning, som är med i SAMS vänverksamhet. Vi har ett begränsat antal surfplattor och vill låna ut dom till de som behöver dom mest. Du ska helst inte ha en surfplatta, telefon eller dator sedan tidigare.

Vad kan jag göra med en surfplatta?

Surfplattan är en Huawei MediaPad T5. Surfplattan har internetuppkoppling. Du kan använda WhatsApp eller någon annan applikation för att ringa eller skicka meddelanden.

Surfplattan har ett pansarglas, ett fodral, en laddare, hörlurar och lättlästa instruktioner med sig. Surfplattan är färdigt installerad, så du kan genast börja använda den. Du kan surfa på nätet och använda olika applikationer med surfplattan.

Mera idéer om vad man kan göra med surfplattan hittar du här.

Hur lånar jag en surfplatta?

För att låna en surfplatta ska du kontakta koordinatorerna per e-post eller telefon. Kontaktuppgifterna hittar du nedan.

SAMS vänverksamhet

Phone number 041 501 2531
Email addressvanverksamhet@samsnet.fi
Back to top of page