fbpx

Fatma Wangare jobbar för rättigheterna för människor med intellektuell funktionsnedsättning i Kenya: ”FDUV har lärt mig hur man bygger upp en rörelse”

PERSONPORTRÄTT. Skrämmande, men vi testar! Föga visste Fatma Wangare vad hon gav sig in på då hon för snart två årtionden sedan gick med på att stå i spetsen för en grupp föräldrar till barn med intellektuell funktiosnedsättning.

Fatma Wangare jobbar för rättigheterna för människor med intellektuell funktionsnedsättning i Kenya: ”FDUV har lärt mig hur man bygger upp en rörelse”Läs Mera

ARTIKLAR I SENASTE FUNK.

Svenska hörselförbundet och APANH har samarbetat för att hjälpa hörselskadade barn.

Bolivianska skolan når ut till fler hörselskadade barn med hjälp av Svenska Hörselförbundet – ”Viktigt att vår rörelse växer globalt”

GLOBALA PERSPEKTIV. Svenska hörselförbundet har i flera år jobbat med utvecklingsarbete i Latinamerika. Tillsammans med lokala krafter har man ökat både samhällets och familjers förståelse för barn med hörselskador.

Bolivianska skolan når ut till fler hörselskadade barn med hjälp av Svenska Hörselförbundet – ”Viktigt att vår rörelse växer globalt”Läs Mera
Prenumerera på Funktionsrätt i samarbete picture

Prenumerera på Funktionsrätt i samarbete

Tidningen SOS Aktuellt har blivit Funktionsrätt i samarbete. Ha koll på socialpolitik och funktionshinderfrågor i Svenskfinland – beställ FUNK. för 15 euro i året!

Prenumerera

FUNKTIONSRÄTT I SAMARBETE – FUNK.

Tidningen Funktionsrätt i samarbete är en funktionshinderpolitisk tidning. Vi har fokus på samhälle och socialpolitik, och diskuterar gemensamma frågor som förenar det finlandssvenska funktionshinderfältet.

FUNK. bidrar till ökad kunskap och förståelse både inom och utanför målgruppen.

Tidningen gick tidigare under namnet SOS Aktuellt.

FUNK. kommer ut 4 gånger per år. Medlemmarna i FMA, FDUV, FSS, Svenska hörselförbundet och Psykosociala förbundets föreningar får den som kostnadsfri medlemsförmån.

Har du tips, frågor eller feedback? Hör av dig till redaktion@funk.fi!

FLER ARTIKLAR

Lättlästa artiklar

Följ FUNK. på sociala medier!

Back to top of page