fbpx
Event datemaj 2021

Digital väncirkel – webbkurs

Event date25.5.2021 - 8.6.2021
Event time18:00 - 20:00
Event locationOnline
Illustrationsbild med texten "Digital väncirkel".

Digital väncirkel – webbkurs i samarbete med Helsingfors Arbis, SAMS vänverksamhet och Psykosociala förbundet

Har du upplevt att ditt psykiska välbefinnande har påverkats av coronapandemin? Vill du lära dig att stärka din psykiska hälsa? Skulle du vilja dela med dig av dina erfarenheter med andra, få kamratstöd och samtidigt öka ditt psykiska välbefinnande? Kom med i en digital väncirkel! Väncirkeln består av 5–10 personer som träffas på distans ungefär en gång i månaden.

Vi ordnar tre utbildningstillfällen 25.5, 1.6 och 8.6 kl. 18-20 på distans för dem som är intresserade att delta i väncirkeln. Du behöver inte delta på utbildningarna för att kunna delta i väncirkeln. Utbildningen binder heller inte dig till något. Vi önskar ändå att du kan delta på alla tre tillfällen.

På utbildningen diskuteras bland annat vad det innebär att vara frivilligvän inom SAMS vänverksamhet, vad psykisk ohälsa innebär och hur man kan stärka sin egen psykiska hälsa. Vi går också igenom hur en väncirkel och distanskontakt fungerar. Man behöver inte ha någon förhandskunskap om ämnet för att kunna delta. Kursen är avgiftsfri.

Ifall du är intresserad att delta i väncirkeln, men inte kan delta i utbildningen, vänligen kontakta koordinatorerna på SAMS vänverksamhet. Kontaktuppgifterna hittar du här.

Anmäl dig till utbildningen här eller genom att ringa till Arbis kundbetjäning Phone number09 310 494 94.

Back to top of page