fbpx
Event dateapr 2020

Frukostsnack om funktionshinder: Påverkansarbete i kristider

Event date16.4.2020 - 16.4.2020
Event time10:00 - 11:00
Event locationOnline
Illustrationsbild på en kaffekopp och bagel.

Följ med en diskussion om påverkansarbete i kristider med Laura Andersson från Invalidförbundet och Linnea Henriksson från ämnet offentlig förvaltning på Åbo Akademi. För att delta behöver du endast en dator eller en telefon med koppling till internet. Diskussionen är tvåspråkig.

VAD? Frukostsnack om funktionshinder: Påverkansarbete i kristider
NÄR? Torsdagen den 16.4 kl. 10-11
VAR? Online, länk till diskussionen: https://meet.jit.si/Frukostsnackomfunktionshinder

Länk till Facebook-evenemanget: https://www.facebook.com/events/160654021843295/

Instruktioner för att delta i diskussionen:

  1. Du behöver bara klicka på länken ovan för att komma med i diskussionen. Du behöver alltså inte ladda ner något på din dator eller telefon.
  2. När du tryckt på länken öppnar sig ett nytt fönster med ett videosamtal. Du kan stänga av din mikrofon ifall du bara vill lyssna på diskussionen. När du vill ställa en fråga är det bara att sätta på mikrofonen igen. Du hittar video- och mikrofoninställningarna nere i mitten av rutan.
  3. Du kan skriva in ditt namn genom att trycka i mitten på din egen bild eller längst ner i högra hörnet på de tre punkterna ”More actions” och sedan på alternativet högst upp i menyn som öppnas.
  4. Längst ner till vänster finns en pratbubbla. Om du trycker på pratbubblan öppnas chatten. Ifall du vill ställa en fråga eller kommentera på något, kan du skriva ”Fråga” eller ”Kommentar” i chatten, så ger moderatorn ordet till dig vid ett passligt mellanrum. Kom ihåg att sätta mikrofonen på när du har ordet!
Back to top of page