fbpx
Event datemaj 2020

Frukostsnack om funktionshinder: Psykisk ohälsa inom specialgrupper i kristider

Event date7.5.2020 - 7.5.2020
Event time08:45 - 10:30
Event locationOnline
Illustrationsbild på en frukost

Välkommen att delta och lyssna på en diskussion om psykisk ohälsa inom specialgrupper i kristider. Om ämnet diskuterar Johanna Cresswell-Smith från THL. Inloggningen sker mellan kl. 8:45-9. Diskussionen inleds kl. 9 och det finns utrymme för frågor och kommentarer efter kl. 10. För att delta behöver du endast en dator eller en telefon med koppling till internet.

VAD? Frukostsnack om funktionshinder
NÄR? Torsdagen den 7.5 kl. 8.45-10.30
VAR? Online, länk till diskussionen: https://meet.jit.si/Frukostsnackomfunktionshinder

Facebook evenemanget hittar du här.

Ifall du vill ha e-post om evenemanget och våra kommande evenemang, kan du anmäla dig. Anmälan är frivillig. Du kan anmäla dig här: https://www.lyyti.in/Frukostsnack_om_funktionshinder_7582

Instruktioner för att delta i diskussionen

1) Att delta

Du behöver bara klicka på länken för att komma med i diskussionen. Du behöver alltså inte ladda ner något på din dator eller telefon.

2) Mikrofon- och videoinställningar

När du har tryckt på länken öppnar sig ett nytt fönster med ett videosamtal. Stäng av din mikrofon då du inte talar. När det är din tur att ställa en fråga är det bara att sätta på mikrofonen igen. Du hittar video- och mikrofoninställningarna nere i mitten av rutan.

3) Namn

Du kan skriva in ditt namn genom att trycka i mitten på din egen bild eller längst nere i högra hörnet på de tre punkterna ”More actions” och sedan på alternativet högst upp i menyn som öppnas. Det är bra att skriva in ditt namn så ser de andra deltagarna vem du är. Det räcker med att du bara skriver in ditt förnamn eller initialer ifall du inte vill skriva ut ditt hela namn.

4) Chatten

I vänstra nedre hörnet finns en pratbubbla. Om du trycker på pratbubblan öppnas chatten. Ifall du vill ställa en fråga eller kommentera på något, kan du skriva ”Fråga” eller ”Kommentar” i chatten, så ger moderatorn ordet till dig vid ett passligt mellanrum. Kom ihåg att sätta mikrofonen på när du har ordet!

Back to top of page