fbpx
Event datemar 2023

Rocka sockorna i Helsingfors

Event date21.3.2023
Event time18:00 - 20:00
Event locationLuckan Helsingfors

Kom med och rocka sockor 21.3.2023 kl. 18-20 på LillaLuckan i Helsingfors!

Vi firar Världsdagen för Downs syndrom med mycket roligt program. I år har vi karneval-tema och den som vill får klä ut sig. Vi bjuder på dryck och smått saltigt och sött att äta.

Vi kommer att ha ärtpåsekastning, lyckohjul med fina priser, pysselhörna där du kan dekorera dina egna rocka-sockor, massagehörna och fotovägg. Vi kommer att få se på livesändning av när Madde och Matilda uppträder i Vasa och sjunga allsång. Till sist delas priserna ut för bästa rocka-sockorna.

Delta i Rocka-sockorna-tävlingen genom att befinna dig på plats kl. 19.45 då vinnaren avslöjas. Att rocka sockorna är enkelt. Ta bara på dig omaka strumpor.

Program
18.00  Årtpåsekastning, lyckohjul, pysselhörna, massagehörna, fotovägg, mat och dryck
19.00  Livesändning: Madde och Matilda
19.15  Allsång
19.45  Prisutdelning för Rocka-sockorna-tävlingen

Anmäl dig (och din vän) här senast 20.3.

Evenemanget är menat för alla som är medlemmar i DUV i Mellersta Nyland, SAMS vänverksamhet eller Steg för Steg och vill fira Världsdagen för Downs syndrom.

Adressen till LillaLuckan i Helsingfors är Georgsgatan 27. En tillgänglig ingång finns runt hörnet; från huvudingången går du lite söderut längs Georgsgatan och genom valvet mot Tuppens torg. LillaLuckan är på 2. våningen. Ta antingen hissen vid den tillgängliga ingången eller trapporna. I utrymmet får man inte ha skor på. Läs mera om tillgängligheten i utrymmet här.

Läs mera om varför vi rockar sockorna 21.3 här.

Evenemanget arrangeras av DUV i Mellersta Nyland, SAMS vänverksamhet, Steg för Steg och Luckan. Evenemanget sponsoreras av Happy Socks och Moomin Characters.

#RockaSockorna
#FinlandRockarSockor
#SukatRokkaa
#WorldDownSyndromeDay

Kostymidéer för karnevaltema:

Starke man kostym. Trollkonstnär kostym. Försäljare, sockervadd och popcorn kostymer. Cirkusdirektör kostym. Spåkvinna kostym Olika djurkostymer

Back to top of page