fbpx
Event datesep 2022

SAMS vänverksamhets 20-årsresa

Event date10.9.2022 - 11.9.2022
Event time08:00 - 17:00
Event locationPeurunka spahotell

Vi firar SAMS vänverksamhets 20-årsjubileum med en resa till Peurunka spahotell 10–11.9, välkommen med!

En buss tar oss till Peurunka, som ligger i närheten av Jyväskylä, från Vasa och Helsingfors. Resan tar ungefär 3,5 timme. Bussarna åker c. kl. 8 på lördag morgon och vi är tillbaka c. kl. 17 på söndag kväll.

Vi kommer att äta gott, ta del av olika roliga aktiviteter, så som bowling och spa, och fira SAMS vänverksamhet 20 år tillsammans!

Alla får välja vilka aktiviteter de deltar i och det viktigaste med resan är att njuta av varandras sällskap.

***

NÄR? 10.9 kl. 8 – 11.9 kl. 17

VAR? Peurunka spahotell (Peurungantie 85, 41340 Laukaa), busskjuts från Vasa och Helsingfors centrum (bussarna har rullstolsplats)

FÖR VEM? Resan är för vänpar inom SAMS vänverksamhet. Om du är aktiv inom SAMS vänverksamhet men din vän inte kan delta i evenemanget eller om du inte har en vän just nu så kan du anmäla dig själv och då parar vi ihop dig med en vän för veckoslutet. Om din vän deltar med en assistent ska ni komma ihåg att även anmäla assistenten!

PRIS? Gratis! Vi bjuder på bussresa från Vasa och Helsingfors till Peurunka och tillbaka samt övernattning på hotellet, alla måltider och aktiviteter. Alla betalar själv för sin resa till och från Vasa eller Helsingfors centrum därifrån bussarna åker.

ANMÄLAN? Anmäl dig (och din vän) här senast 25.8!  Det finns ett begränsat antal platser för SAMS vänner i Österbotten och i Nyland. Om resan blir full kan du anmäla dig till kölistan och då kan du få en plats senare.

ÖVERNATTNING? Övernattningen sker i 2 personers rum. Vi parar ihop deltagarna med en person i huvudsak av samma kön enligt önskemål. Du berättar vem du vill övernatta med i samband med anmälan.

FRÅGOR? Om du har frågor om resan kan du ta kontakt med SAMS vänverksamhets koordinatorer.

Koordinator i Österbotten
Anna Caldén

Phone number050 431 8888

Koordinator i Nyland
Emelie Möllerström

Phone number041 501 2531

Back to top of page