fbpx
Event dateaug 2021

Sensommarjippo 2021

Event date24.8.2021
Event time17:00 - 19:00
Event locationHelsingfors, Vasa och online
Bild på bandet Crimson Peak.

Välkommen på Sensommarjippo på tisdagen 24.8 kl. 17-19 på Busholmen i Helsingfors, Folkhälsanhuset Wasa i Vasa eller på distans!

Steg för Steg och SAMS vänverksamhet har årligen ordnat ett vårjippo, men i år har vi flyttat evenemanget till sensommaren.

På Sensommarjippot kan du träffa vänpar inom SAMS vänverksamhet och medlemmar i Steg för Steg,
men alla intresserade är välkomna med för att fira!

I Helsingfors ordnas evenemanget utomhus på innergården av Kvarteret Victoria (Medelhavsgatan 14). Vi kommer att skapa ett gemensamt konstverk, äta våfflor och lyssna på bandet Crimson Peak!

I Vasa ordnas evenemanget utomhus på gården av Folkhälsanhuset Wasa (Wasaborgsgränden 4). Konserten sänds live till Vasa och online. Det bjuds också på något smått och gott!

VAD? Sensommarjippo!
NÄR? Tisdagen 24.8.2021 kl. 17-19
VAR? På innergården av Kvarteret Victoria (Medelhavsgatan 14, Helsingfors), på gården av Folkhälsanhuset Wasa (Wasaborgsgränden 4, Vasa) eller på distans!
FÖR VEM? Steg för Stegs medlemmar, SAMS vänner och övriga intresserade

VAD KOSTAR DET? Inget, evenemanget är helt gratis! Om du vill får du betala en liten slant för våfflorna, pengarna används på Steg för Stegs och SAMS vänverksamhets evenemang.

HUR ANMÄLER JAG MIG? Vi följer rådande coronarestriktioner. För att försäkra dig om en plats på evenemanget kan du anmäla dig med sällskap här om du deltar på plats i Helsingfors.

Eller här om du deltar på plats i Vasa.

Du kan också komma på plats utan att ha anmält dig och se om du ryms med!

Vi kommer även att sända Crimson Peaks konsert live med start kl. 18 på SAMS vänverksamhets YouTube-kanal och Facebook-sida! Du behöver inte anmäla dig för att delta på distans.

Läs mera om Crimson Peak här.

*****

Steg för Steg är en förening för och med personer med intellektuell funktionsnedsättning, som arbetar för att personer med intellektuell funktionsnedsättning ska höras och synas i samhället.

SAMS vänverksamhet förmedlar frivilligvänner till personer med funktionsnedsättning. Ett vänpar träffas 4-10 timmar i månaden för att umgås och göra roliga saker tillsammans på fritiden.

Back to top of page