fbpx
Event datedec 2021

Väncirkel för unga vuxna i Jakobstad

Event date2.12.2021
Event time16:00
Event locationAlgården
Fyra personer som står bredvid varandra varav en sitter i en rullstol och en bär en vit käpp.

SAMS vänverksamhet och Psykosociala föreningen Contact rf ordnar med stöd av frivilliga ledare en samlingspunkt i Jakobstad, den första torsdagen i måndagen.

VEM? Till dig som känner dig ensam, saknar en gemenskap, vill ha någon att prata med, har erfarenhet av psykisk ohälsa eller bara vill ha en vän. Väncirkeln riktar sig till unga vuxna.

VAD? I väncirkeln träffas vi för gemenskap, fika och för att ge stöd till varandra. Träffarna utgår ifrån deltagarnas önskemål. Alla i gruppen har tystnadslöfte. På senaste träffar har vi bl.a. lagat pizza tillsammans, bowlat och det finns planer på att t.ex. äta på McDonalds och sparka boll ihop.

Vi träffas först på Allaktivitetshuset Algården i Jakobstad (Alholmsgatan 13) men ibland hittar vi även på annat program. Väncirkeln leds av andra unga vuxna som har utbildning i väncirkel/verksamhet. Under träffarna på Algården bjuder vi på kaffe och fika och att delta är avgiftsfritt. Ca 1 gång under våren och hösten går vi och äter pizza, bowlar eller hittar på något annat skoj.

NÄR? Första torsdagen i månaden kl.16-18.

Blev du intresserad? Ta kontakt, ring eller sänd sms!
Irene Bäckman, koordinator för SAMS vänverksamhet i Österbotten tfn 050 431 8888 och Anki Sundqvist, verksamhetsledare Algården tfn 050 406 6135
Väncirkeln ordnas av SAMS vänverksamhet och Psykosociala föreningen Contact rf.

Back to top of page