fbpx

Samarbetsträff i Ekenäs 10.9 kl 14

| Uppdaterad
Samarbetsträff i Ekenäs 10.9 kl 14 featured image

Nästa vecka är det dags för samarbetsträff i Ekenäs. Vi befinner oss i Svenska synskadade Västnylands lokal, adress Prästängsgatan 12, med start klockan 14 på onsdag den 10.9.

På plats är projektkoordinator Ilona Salonen, projektinformatör Henrika Juslin och juridiskt ombud Cecilia Magnusson (Erik Munsterhjelms vikarie). Vi har även bjudit in representanter från handikappservicen i Ekenäs, så vi hoppas att någon av dem har möjlighet att delta. På träffen diskuterar vi aktuella ämnen och frågor och dricker såklart kaffe. Är det något speciellt du vill att vi ska ta upp på träffen? Kontakta då gärna Ilona Salonen på förhand på +358 50 590 1472 eller ilona.salonen@samsnet.fi.

Anmäl ditt deltagande till henrika.juslin@samsnet.fi eller 0505629164 senast måndagen den 8.9. Om du redan anmält dig behöver du inte göra det på nytt.

Hoppas vi ses nästa vecka!

Back to top of page