fbpx

Utbildning: Verktygslåda för rättigheter och möjligheter i påverkansarbete

| Uppdaterad

Verktygslåda för rättigheter och möjligheter i påverkansarbete – pilotutbildning i Helsingfors 26.1 kl. 16.30-19 på G18

Svenska hörselförbundet rf och SAMS – Samarbetsförbundet kring funktionshinder ordnar en pilotutbildning i påverkansarbete för finlandssvenska funktionshinderföreningar i huvudstadsregionen och mellersta Nyland. Utbildningen ger dig information, idéer och konkreta verktyg för hur du och din förening kan påverka i stora och små frågor. Genom utbildningen får du också information om FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning. Utbildningen är avgiftsfri och det ingår servering.

Anmäl dig här

eller genom att ringa:

SAMS, Henrika Juslin 050 562 9164

eller

Svenska hörselförbundet 09 663 392

Sista anmälningsdag 20.1.2016.

För mer info kontakta Henrika Juslin tel 050 562 9164 eller info@samsnet.fi.

Back to top of page