fbpx

Juridiskt ombud besöker Jakobstad 14.3

| Uppdaterad

Juridisk rådgivning
i grupp

Funktionsnedsatta personers
rättigheter

14.3.2016 kl. 16 – 18
Musikcafé After Eight/Hostel Lilja
Storgatan 6
Jakobstad

Erik Munsterhjelm och Robin Lindberg, juridiska ombud på SAMS – Samarbetsförbundet kring funktionshinder, svarar på frågor om funktionsnedsatta personers rättigheter, t.ex. om personlig assistans eller Folkpensionsanstaltens bestämmelser kring
rehabilitering. Man kan också ställa frågor om aktuella förändringar i lagstiftningen,
t.ex. vårdreformen.

Rådgivningen sker i huvudsak på svenska, men man kan även ställa frågor på finska. Grupprådgivningen är öppen för alla oberoende av ålder och typ av funktionsnedsättning. Även närstående och övriga intresserade kan gärna delta. Välkommen med!

Back to top of page