fbpx

Ny medarbetare på SAMS

| Uppdaterad
båttur
Patrik Simberg

Hej jag heter Patrik och började i mitten av januari som administrativ assistent på SAMS. Jag kommer att ha en stödande roll till SAMS verksamheter med tonvikt på informatörsuppgifter kring SAMS synlighet på SoMe, blogg och sommardagarna i Tammerfors i juni. Jag är far till två och bor i Kervo.

Tidigare har jag arbetat som journalistpraktikant vid Psykosociala Förbundet. Individers berättelser fascinerar mig, så jag tycker om den här humant centrerade branschen. Jag har sysslat med informatörs- och redaktörsjobb, sjunger i kör på fritiden och har ett starkt intresse för musik överlag. Jag skriver poesi och prosa när andan faller på. Skidspåren i mina hemtrakter trollbinder mig på den här sagolika årstiden, och om somrarna dras jag utskärs.

Mitt namn kommer som sagt att figurera här, så kolla gärna in mina skriverier.

Patrik Simberg, patrik.simberg@samsnet.fi

Back to top of page