fbpx

Händer inom 4bt

| Uppdaterad

Hej på er alla stödpersoner!

Nu är jag tillbaka igen som samordnare efter en härlig men intensiv tid hemma med en 5-åring. Ser nu fram emot lite annorlunda intensivt arbete här på 4BT.

Tisdagen den 16.9 kl 17.30-19 har vi äran att ha en gästföreläsare Anna Caldén på plats på vår 4BT träff. Anna talar under rubriken ”Våga se möjligheter i ställer för hinder”.  Anna är ordförande för Finlands Svenska Handikappförbund, hon är politiskt aktiv, studerande och en person med många järn i elden. Det lönar sej att komma och lyssna. Träffen ordnas i aulan i andra våningen och vi bjuder på lite smått tilltugg före. Anmäl dej senast den 15.9.

Lördagen den 20.9 ordnar vi en Må bra dag till Sjundeå Rantasipi med start kl.9.00 från Kiasma och tillbaka är vi på samma ställe kl.18.00. Dagen innehåller utomhusvistelse, avslappning, simning mm och lunch och kaffe förstås. Om detta får ni närmare information senare. Era och stödisars anmälningar önskar jag senast den 13.9.

Hälsningar
Sonja

Back to top of page