fbpx

4BTs och Steg för stegs ”Vårjippo” (Liikuta minua)

| Uppdaterad
Steg för stegs medlemmar stekte härligt goda våfflor ute på Vegahusets terass
Steg för stegs medlemmar stekte härligt goda våfflor ute på Vegahusets terass

4.5 kl.15-18 på Vegahuset i Helsingfors.

Tillfället var öppet för alla intresserade men marknadsfördes speciellt bland våra stödpersoner och stödbehövande inom 4BT och Steg för stegs medlemmar.
På programmet hade vi orientering, en ca 25 minuters promenad i närområdet med fyra punkter med frågor som deltagarna skulle besvara. Frågorna handlade om vårtecken, Finlands eurovisionslåt, namn på närliggande sjukhus och park samt fotoworkshoppens fotografers namn. När grupperna hade dessa punkter avklarade kom deltagarna inomhus, fick besvara frågor om 4BTs verksamhet samt komma med önskemål om vad de önskar att vi ordnar för evenemang i framtiden. Därefter fick alla ett litet godispris. Ute fanns ännu en 4BT bana med olika uppgifter där man kunde öva upp balans och koordination.Inomhus höll Fredrik och John en fotohörna där man kunde klä ut sej och bli fotograferad. Bilderna som blev jättelyckade laddades upp på 4BTs Facebook sida. (FB:Fyra Betydelsefulla Timmar) I pysselworkshopen med Jennifer kunde man pyssla ihop ett kort åt till exempel en kompis eller sin mamma. Föreningen Steg för steg stod för våffelförsäljning ute på terassen. Det var en succe och vi var lyckliga över att det råkade var en solig dag.  Dagen avslutades med en workshop där dragaren Willy tog oss in i capoeirans värld. Det handlade om att göra tillsammans, se himlen och känna jorden.

Vi arrangörer var jättenöjda med evenemanget som lockade 41 deltagare.

Willy berättade om vad Capoeira är och så fick vi alla testa på det.
Willy berättade om vad Capoeira är och så fick vi alla testa på det.
Back to top of page