fbpx

Nya medarbetare på SAMS!

| Uppdaterad

Som många av er säkert har noterat har SAMS fått två nya medarbetare på kansliet. Inom MiM-projektet tar Johanna Sandberg över som ny projektledare och Christian Bergman kommer att vikariera Henrika Juslin under hennes föräldraledighet.

När jag skriver detta har jag och Johanna arbetat våran första vecka här på SAMS kansli i Helsingfors. Det har varit en händelserik första vecka för oss och vi har fått ett mycket varmt mottagande av kollegor och alla vi hittills hunnit träffa i medlemsförbunden. Vi ser fram emot att fortsätta samarbetena och fortsätta informera om vad som är på kommande!

Vi vill ha kontakt med alla som intresserar sig för SAMS och MiM’s verksamheter. Så tveka inte höra av er, om ni har funderingar eller något annat! Är du osäker på vem av oss på kansliet du vill nå, föreslår jag du använder info@samsnet.fi, så vägleder jag dig vidare!

Back to top of page