fbpx

På gång inom 4BT

| Uppdaterad

Rekryteringen av en stödpersonskoordinator till Österbotten är på gångs och vi har fått in många fina ansökningar som vi nu går igenom. Snart är det dags för intervjuer och sen får vi hoppeligen en ny kollega till vårt förbund!! 🙂 Skall bli jätteroligt.

I Helsingfors kommer vi att starta en handledningsgrupp för stödpersoner  med första träff den 22.3 kl. 17.30-19 på Vegahuset. Som handledare fungerar Ilona Salonen. Det går ännu bra att anmäla sej till den. Följande träffar är inbokade till den 19.4, 17.5.

Datumet 10.5 kl. 13-15.30 ordnar nätverket Frivilligt på svenska igen i år ett miniseminarium på Riksdagens infocenter med riksdagsledamot Mikaela Nylander som värd. Seminarieprogrammet är under arbete.

Den 17.5 ordnas ett svenskspråkigt seminarium på THL om det internationella funktionshinderkortet. På tillfället är det meningen att diskutera och fundera på hur kortet borde se ut och fungera här i Finland.

Back to top of page