fbpx

En frus funderingar /Lovisa

| Uppdaterad

En frus funderingar /Lovisa

Blogginlägg från lika-men-olika.

” Jag har levt med en cp-skada i 7 år nu. Den är inte min cp-skada, utan Alarics. När jag och Alaric valde varandra kom liksom funktionsnedsättningen på köpet. När man får en annan människa får man allt den andra är och har. Min man skrev i sitt inlägg om sorg om hur viktigt det är att stanna upp och tillåta sig att känna. Så har det varit för mig också. Det var en process som tog flera år att verkligen omfamna cp-skadan.

Oftast ger Alarics cp-skada ändå inte upphov till sorg hos mig. Oftast bara är den. Jag kan inte säga att jag inte tänker på den, men den påverkar inte särskilt mycket. Vi gör saker som vem som helst annan. Vi studerar, vi städar, vi lagar mat, vi pratar, vi reser, vi umgås med vänner och vi tränar tillsammans (rätt sällan men det beror inte på Alaric ;)).”

Läs hela blogginlägget på: https://likamenolikablog.wordpress.com/2017/03/06/en-frus-funderingar-lovisa/

Back to top of page