fbpx

SAMS vänner firade allas lika värde

| Uppdaterad
SAMS vänner firade allas lika värde featured image

Ett gäng glada deltagare samlades en solig junilördag 15.6 på salutorget i Vasa för att fira allas lika värde. Det var dags för Vasa Pride 2024. Regnmoln tornade upp ovanför men som på beställning for molnen iväg och solen började titta fram. Stämningen var förväntansfull och upprymd. Deltagarna hade tillverkat skyltar inför festligheterna och innan paraden körde igång så fanns det möjlighet att delta i ansiktsmålning och lyssna på musik som hördes från scenen. I paraden, som startade från Salutorget, deltog närmare 1000 personer och dagen avslutades med en picknick på Sandö.

SAMS vänner går i paraden

 

Ett stort och varmt TACK till de deltagare och frivilliga som var med! Evenemanget ordnades i samarbete med Steg för steg och DUV i Vasanejden. Vi ses nästa år igen!

 

SAMS vänner går i paraden
Back to top of page