fbpx

4BTs och Sympatis motionsträffar

| Uppdaterad

4BT, Psykosociala föreningen Sympati och Psykosociala förbundet har startat ett gemensamt samarbete kring motion. Det handlar om att hitta motionsintresserade personer som stöd för personer som önskar börja röra på sej men behöver någon kompis med. Vi startade med en Mingelträff på Sympati, Eriksgatan 8 för både potentiella motionskompisar och personer som vill börja motionera. Under första träffen fick vi lyssna till Monica Halinen som höll ett inlägg om hur viktig motion är både för den fysiska och psykiska hälsan. Sen blev det presentationsrunda och lite prat om hur vi har tänkt gå tillväga och vad deltagarna själv önskar sej. Kvällen avslutades med att vi lagade smoothies tillsammans. Om du vill komma med i gruppen så går det ännu bra. Vi ordnar gemensamma motionsträffar 1 gång/månad under våren.

Följande träff blir måndagen den 21.3 kl.18-20 och då går vi och bekantar oss med MediYoga till Ockra, Jägaregatan 8. Anmäl dej till Sonja Karnell tel: 041-5012531 eller per e-post:sonja.karnell@samsnet.fi

Back to top of page