fbpx

SAMS nyhetsbrev mars 2017 endast-text version

| Uppdaterad

Riksdagsledamot Mikaela Nylander var första talare ut vid SAMS kommunalvalsseminarium i Helsingfors 6.2. Ett 60-tal personer på plats och representanter från SAMS alla fem medlemsförbund samt Steg för steg höll sina anföranden. Här kan du läsa vårt kommunalvalsprogram, finns även som lättläst. Reflektioner om seminariet återfinns i senaste SOS Aktuellt. Foto: Isabel Nordberg.

SAMS årliga organisationsseminarium 5-6 juni i Tammerfors

Skriv in i kalendrarna! SAMS årliga organisationsseminarium för det sociala området, ordnas 5-6 juni i Tammerfors. Seminariet riktar sig till aktörer inom den sociala sektorn och i allmänhet till personer som är intresserade av sociala frågor. Vi arbetar just nu med programmet och kommer under början av våren att kunna ta emot anmälningar. Håll utkik på vår hemsida! Mer info även i efterföljande nyhetsbrev samt övriga informationskanaler.

Finland 100 år – 100 % delaktighet för personer med funktionsnedsättning! Riksdagsledamöterna ska få ett vykort av oss för att uppmärksamma FN:s konvention om rättigheter för personer med funktionsnedsättning. Finland 100 år – 100 % delaktighet för personer med funktionsnedsättning!
Följande kommunalvalsseminarium anordnar vi i Kristinestad på måndag 6.3, välkommen att anmäla dig!

Hej Alva Lindqvist, praktikant under början av året hos oss på SAMS samt Steg för steg.
Vad är din bakgrund och vad studerar du?

Jag är född och uppvuxen på Åland men nu studerar jag i Helsingfors. jag studerar till Socionom på Arcada och är nu på mitt andra år.

Hur har tiden som praktikant varit fram tills nu och vad arbetar du med?

Det har varit roligt och lärorikt! Jag har fått göra allt möjligt, både administrativa och klientcentrerade uppgifter.

Vi på SAMS är mycket glada att ha dig här och önskar fortsatt lycka till under din tid hos oss och Steg för steg.

Back to top of page