fbpx

Sommarinlägg 4BT-koordinatorer

| Uppdaterad

Dags för sommarnyheter för frivilliga

Koordinatorerna tillsammans med stjärnkocken Micke Björklund på SAMS sommardagar i juni.

På gång i Vasa:

Ti 11.6 ordnar vi öppet hus i Folkhälsankvarteret (Rådhusgatan 25 i Vasa). Kom och pyssla, träffa andra, ät småplock och ta del av annat program i kvarteret. Steg för Steg rf är också med vid pysselbordet! Kvällen ordnas för att uppmärksamma Pride-veckan. För den som går i Pride-paraden på lördagen är det här ett utmärkt tillfälle att göra sin egen skylt. Ta med din vän! Programmet finns här!

Sö 16.6 kl 18.30 kan du och din 4BT-vän gå på fotbollsmatch i Jakobstad. Även matcherna 19.6 och 29.6 kan vi ordna fribiljetter till.  Meddela Irene i god tid före att ni önskar fribiljetter. Tack till Jaro för samarbetet!

Ons 21.8 ordnas planeringsmöte för vänpar på SAMS kontor i Vasa. Vi funderar på vad vi kunde ordna i höst. Servering! Efteråt utför vi någon sommaraktivitet (picnic eller båtutfärd). Sista anmälningsdag fre 16.8.

Lö 28.9 medverkar vi med FDUV:s förening Steg för Steg på Kristinestadsmarknaden med ett par bord! Hoppas flera av er vill komma med som frivilliga då – och samtidigt njuta av marknadsstämning!

Läs hela Sommarnyhetsbrev för Österbotten

På gång i huvudstadsregionen:

Lö 29.6 deltar vi i Prideparaden med ett gäng andra finlandssvenska aktörer (Svenska hörnan). Kom med och uppmärksamma mångfald och allas rätt till kärlek. Vi träffas kl.11.30 vid Alexandersgatan 16. Efter paraden är man välkommen med på parkfest. Dagen innan ordnas det mingelkväll vid Luckan, kom med!

Ons 28.8 är det besökskväll vid SAMS kontor. Kom och hälsa på vänverksamheten, vi håller dörren öppen och kaffet varmt.

Ti 29.10 bjuds vänparen på teaterpjäsen ”Det stora landskapet”. Detta tack vare understöd från stiftelsen Emelie och Rudolf Gesellius fond. Vi har ett begränsat antal platser, koordinatorn tar emot anmälningar.

Läs hela Sommarnyheter huvudstadsregionen

Notera:

SAMS håller stängt i juli och koordinatorerna håller då semester. Irene är föräldraledig hösten 2019 och vikarien börjar i augusti.

 

Skön sommar! önskar koordinatorerna

Back to top of page