fbpx

Årets frivilliga 2022

| Uppdaterad
SAMS vänverksamhets Årets frivilliga Victoria Tauer tillsammans med andra SAMS vänner.

SAMS vänverksamhet utnämner varje år en person som årets frivillig. Vi gör det för att lyfta upp våra frivilliga och det värdefulla uppdrag de har. Vi nominerar också personen vi valt för att bli hela Finlands Årets frivilliga. 

Året 2022 har vi valt Victoria Tauer som SAMS vänverksamhets årets frivilliga. Vi har valt Victoria, för att hon betyder mycket för verksamheten. Hon har varit frivillig i SAMS vänverksamhet sedan 2017. Under tiden har hon hunnit vara vän till två olika personer.

Genom sitt engagemang har hon spridit glädje och varit en förebild för andra. Hon har skött sitt uppdrag exemplariskt och utgått från att vara den bästa vännen till just den personen hon är vän med. Hon deltar aktivt i evenemang som SAMS vänverksamhet ordnar och hon uppmuntrar och sporrar andra.

Victoria kastar frisbee på SAMS vänverksamhets 20-årsresa till Peurunka.
Victoria kastar frisbee på SAMS vänverksamhets 20-årsresa till Peurunka.

Victoria har upprepade gånger fått beröm för sina insatser. Tack vare att hon ser folk för vem de är, bidrar hon till att varje person får känna sig unik och sedd. Hon gör en samhällsinsats när hon motverkar ensamhet och bidrar till full delaktighet i samhället för alla. Tack Victoria!

Medborgararenan ordnar årligen en kampanj där de väljer Årets frivilliga för hela Finland och Victoria är nominerad i kampanjen. Årets frivilliga väls med en omröstning, som pågår fram till 24.10.2022. Du kan rösta på Årets frivilliga här.

Back to top of page