fbpx

Anna Caldén ny koordinator för vänverksamheten i Österbotten

| Uppdaterad
Anna Caldén ny koordinator
Anna Caldén ny koordinator
Anna Caldén välkomnas varmt med i personalen på SAMS.

Anna, hur kom du in på det här?

-Sektorn är bekant från tidigare eftersom jag varit aktiv inom funktionshinderområdet under flera års tid bland annat som SAMS tidigare styrelseordförande. Jag är utbildad socionom (YH) och då jag fick veta om det här jobbet kände jag att det här är något jag vill prova på. Det är bra att utmana sig själv ibland och göra nya saker.

Har du tankar på hur vänverksamheten kunde utvecklas? Hurudana i så fall?

-Eftersom jag ansvarar för Österbottens vänverksamhet som har bara två år på nacken så vill jag att vänverksamheten ska nå ut till så många som möjligt. Det handlar om allt från att nå ut till så många kommuner och vänsökanden som möjligt till att hitta olika typer av frivilliga. Det här är mitt drömjobb och jag ser fram emot att få lära känna nya människor.

Slutligen, beskriv dig gärna i tre adjektiv.

-Jag brukar beskriva mig själv som obotlig optimist, öppen och musikälskare.

Anna Caldén verkar som vikarie för Irene Bäckman inom Österbottens vänverksamhet, hon hann inleda arbetet redan i augusti. SAMS önskar Anna välkommen med i gänget!

Back to top of page