fbpx

Nya ansikten på SAMS!

Nya ansikten på SAMS! featured image

SAMS har anställt två nya personer till sitt kontor i Helsingfors. Kulturproducenten Maj Ilola har börjat arbeta i början av februari och är anställd på deltid till slutet av året 2020 för att koordinera SAMS 10-års jubileum samt informationsspridning. Ulla Jensen samt ledarhunden Nisse började arbeta i början av mars som administrativ assistent på deltid och anställningen pågår till slutet av juni år 2021. Dessutom arbetar Linda Rex på timbasis för Juridiskt ombud denna vår och i och med att SAMS blev tidningen SOS Aktuellts nya utgivare jobbar även chefredaktören Daniela Andersson numera på SAMS.

 
Maj Ilola, Evenemangs- och informationskoordinator

Maj Ilola är kulturproducent och utexamineras våren 2020 från Yrkeshögskolan Arcada. Hon har tidigare varit projektanställd på SAMS för att ordna Funktionsrättsseminariet för Juridiskt ombud hösten 2019. Tidigare har hon arbetat bland annat på Martha förbundet och Hanaholmen. För tillfället arbetar hon även som producent på Ruisrock festivalen och ansvarar om tillgängligheten där. På fritiden fungerar hon som ordförande för kulturproducenternas ämnesförening Kult, går på gymmet och lagar mat.


Ulla Jensen, Administrativ assistent

Ulla Jensen har börjat arbeta på SAMS 3.3.2020 som administrativ assistent. Hon har en synnedsättning sedan födseln och använder ledarhund. På fritiden är hon aktiv i olika föreningar, läser mycket och har ett rikligt socialt umgänge. Ulla fungerar även som erfarenhetsexpert inom HUS.


Linda Rex, sakkunnig inom intressepolitiskt arbete

Linda Rex började jobba på SAMS i januari. Hon jobbar ungefär en dag i veckan inom verksamheten juridiskt ombud. Linda är politices magister med folkrätt som huvudämne. Tidigare har hon jobbat på FDUV och på Folkhälsan. Hon tycker om att gå på gym, att röra sig i naturen och att äta mörk choklad.


Daniela Andersson, Chefredaktör, SOS Aktuellt

Daniela Andersson fortsätter som chefredaktör för tidningen SOS Aktuellt.

Back to top of page