fbpx

SOS Aktuellt 03/2020

| Uppdaterad
Pärmen på SOS Aktuellt nummer 3 år 2020.

Höstens nummer av tidningen SOS Aktuellt är nu ute! Du kan läsa det nyaste numret här under eller på SOS Aktuellts hemsida.

Vi tackar Daniela Andersson för de 16 år som hon fungerat som chefredaktör för tidningen! Så här skriver hon om det nyaste numret:

”Tack och hej!
Höstens första SOS Aktuellt är här!
Det är samtidigt den sista SOS Aktuellt jag gör som chefredaktör. Livet har fört mig vidare på nya äventyr och vi välkomnar varmt Mikaela Remes att ta över rodret.
Jag tackar er alla för den här fantastiska 16-åriga resan vi haft tillsammans. Det har varit, som man säger på engelska, ”a blast”! Lärorikt, roligt, oförglömligt.
Den som vill läsa ett mer ingående ”tacktal” som går ”down the memory lane” bläddrar fram till sidan 3.
Vi hörs och ses!
Ha en underbar fortsatt höst!
mvh Daniela Andersson”

Tidningen SOS Aktuellt är en kvalitativ journalistisk tidning om finlandssvenska personer med funktionsvariationer. SAMS har sedan årsskiftet varit ansvarig utgivare för SOS Aktuellt. SOS står för samhälle och socialt utbud. SOS Aktuellt är ett aktivt debattforum som välkomnar debattinlägg och som också själv startar och för samhälleliga debatter.

SOS Aktuellt riktar sig till alla som är intresserade av handikapp- och omsorgsfrågor, till de finlandssvenska funktionshinderorganisationerna och dess medlemmar, till anhöriga, socialarbetare, till övriga media och till den breda allmänheten. Medlemmarna i FMA, FDUV, FSS, Svenska hörselförbundet och Psykosociala förbundets föreningar får SOS Aktuellt som kostnadsfri medlemsförmån. Tidningen läses också på Kårkullas boenden, bibliotek, socialkanslier, Luckan och av olika påverkare och aktörer i branschen.

Tidningen SOS Aktuellt är ett samarbete mellan tolv funktionshinderorganisationer som år 2004 ingick ett avtal om utgivning av en gemensam tidning. Tanken är att tillsammans nå utöver den egna läsekretsen. Upplagan år 2020 är 4800 exemplar. SOS Aktuellt utkommer 4 gånger per år. Tidningen finansieras av bland annat STEA och Konstsamfundet.

 

Back to top of page