fbpx

Vårjippo i Helsingfors och Vasa

| Uppdaterad
Vårjippo i Helsingfors och Vasa featured image

Vårjippo i Vasa

Tisdagen den 24.5 samlades ett glatt och ivrigt gäng på Folkhälsanhusets innergård i Vasa. Det var nämligen dags för det efterlängtade Vårjippot. Under evenemanget samlades aktiva i SAMS vänverksamhet och flera uttryckte glädje över att äntligen få träffas igen. Pandemin har gjort det svårt att träffas.

Fint ordnat, härligt med musik och god mat! Trevliga typer ?

Under kvällen fick vi njuta av mycket god mat och trubaduren Dennis Rönngård underhöll med svängig musik. Det också möjlighet att få ta del av olika utomhusaktiviteter som hör våren och sommaren till. Vårjippot i Vasa var ett samarbete mellan SAMS vänverksamhet i Österbotten, Steg för Steg samt DUV i Vasanejden.

Vårjippo i Helsingfors

Tisdagen 24.5 firade vi Vårjippo i Helsingfors vid Cor-huset i Arabiastranden med närmare 60 deltagare! Vi fick njuta av den varma vårsolen utomhus med olika programpunkter, allsång och grillmat.

Fint ordnat, trevlig stämning och härliga deltagare!

Deltagarna fick ett programpunktspass, som de fick samla klistermärken i, genom att besöka olika programpunkter. Man fick bowla, testa på en terrängrullstol, gissa låtar, gissa SAMS slogan, bekanta sig med böcker och kasta stövel. De bästa på de olika programpunkterna vann fina priser.

Vårjippot i Vasa var ett samarbete mellan SAMS vänverksamhet, Steg för Steg samt DUV i Mellersta Nyland.

Back to top of page