fbpx

En helkväll med många skratt på Wasa Teater

En helkväll med många skratt på Wasa Teater featured image

En kylig fredagskväll den 20 januari besökte ett gäng på över 20 personer Wasa Teater tillsammans med SAMS vänverksamhet för att se pjäsen ”Man får väl ställa upp” . Pjäsen var en rolig fars som hyllade eldsjälarna i föreningslivet och lockade fram många glada skratt hos deltagarna.

Vi träffades vid teatern i god tid innan pjäsen körde igång och alla var glada över att träffa varandra. Innan pjäsen bjöds det på social samvaro och koordinatorn berättade om vårvinterns program inom SAMS vänverksamhet. Pjäsen bjöd på såväl klassisk humor, igenkänning, skratt och också inspiration. Under pausserveringen drack vi kaffe tillsammans i salen och umgicks.

Teaterkvällen var värdefull på många sätt då magmusklerna fick träning tack vare många skratt. Kort sagt bidrog kvällen till välbefinnande, glädje och avslappning. Det blev alltså en mycket lyckad kväll och då teaterpjäsen var över kom uppmuntrande tillrop av gänget att det här önskar man göra på nytt.

 

Det är en fantastisk känsla när hela publiken skrattar åt showen. Det är ett ögonblick av glädje.

Evenemanget passade olika intressen. Bra teater och kaffeservering.

.Helheten; pjäsen, pausfikat och sällskapet var super.

Back to top of page