fbpx

SAMS vänverksamhet såg musikalen Mary Poppins på Svenska Teatern

| Uppdaterad
SAMS vänverksamhet såg musikalen Mary Poppins på Svenska Teatern featured image

En kväll i mitten på mars var det äntligen dags för några vänpar att få gå och se musikalen Mary Poppins på Svenska Teatern. Vi hade tvingats tålmodigt skjuta upp besöket ett par gånger på grund av rådande restriktioner.

Vi samlades i god tid innan föreställningen skulle börja för att alla säkert skulle hinna i tid. Alla kom lite i olika omgångar och vi skickade in vänparen vart efter. Vi delade ut biljetterna och såg till att vänparen fick sitta bredvid varandra.

Meningen var att vi innan föreställningen skulle fika tillsammans men allt går inte alltid som på Strömsö, då vi inte slapp upp på andra våningen där bordet fanns reserverat. Lite snopet kändes det, men efter en stunds väntan fick vi sedan komma upp för att dricka en kopp kaffe eller te samt avnjuta Mary Poppins äppelkaka med vaniljsås. Det kändes bra att få något i magen innan föreställningen samt att vi fick chansen att samtala lite. Det var ju länge sedan vi setts och då finns det alltid mycket att tala om.

 

 

 

 

 

 

 

 

Vänpar som fikar innan teater föreställningen.

Teaterklockorna ringde in och vi började röra på oss in mot salen. På en del biljetter stod det ingång vänster och andra biljetter stod det ingång höger. Gänget skildes åt för att i salen upptäcka att där satt vi, SAMS vänverksamhet, en hel rad på andra balkongen, vilken fin känsla.

…där satt vi, SAMS vänverksamhet, en hel rad på andra balkongen, vilken fin känsla.

Var det då värt all väntan, med uppskjutna besök för att få gå och se Mary Poppins? JA! Vilken fin familjeföreställning. Det var en fartfylld musikal som innehöll mycket allt möjligt, en känd saga med ett fint budskap. Scenografin och kostymerna var något alldeles extra. Kanske kändes det extra speciellt på grund av att man inte kunnat gå på teater på en längre tid.

Det var fint att se vänparen som kom för att titta på musikalen. Det kändes för en stund som gamla tider, innan restriktioner begränsade våra liv. Tack alla som kom för att gå på musikalen med oss!

En rad av SAMS vänner på Svenska Teatern.
Back to top of page