fbpx

Evenemanget Rocka sockorna – en fest för att fira olikheter

| Uppdaterad
Evenemanget Rocka sockorna – en fest för att fira olikheter featured image

Måndagen 21.3 ordnades  evenemanget ”Rocka sockorna” på Luckan i Helsingfors i samband med Världsdagen för Downs syndrom. Evenemanget arrangerades av SAMS vänverksamhet, Steg för Steg, DUV i Mellersta Nyland och Luckan.

Smyckesworkshop
Plockmat
”Pås-kastning” i Steg För Stegs hörna
Wadenströms duo spelade under kvällen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Under kvällen kunde man njuta av olika program så som en smyckesworkshop, fotovägg med möjlighet att skriva ut sin egen bild, livemusik med bandet Wadenströms duo samt Steg för Stegs programhörna med en tävling.

 

 

 

 

 

 

Vinnarna av tävlingen Rocka Sockorna

Det var inte den enda tävlingen på programmet, för som sig bör så fanns det även en Rocka-sockorna-tävling. För att delta i tävlingen skulle man ha på sig omaka sockor. När kvällen närmade sig sitt slut så utropades 4 vinnare.

Stämningen på stället var gemytligt och i stora drag så trivdes alla med programmet och underhållningen.

En av deltagarna beskriver kvällen på följande vis: Stämningen på stället var gemytligt och i stora drag så trivdes alla med programmet och underhållningen. Vilken fin feedback för festen som firar att olikheter är bra.

Back to top of page