fbpx

Väncirkeln i Jakobstad planerade höstens program – häng med!

| Uppdaterad
Väncirkeln i Jakobstad planerade höstens program – häng med! featured image

Torsdagen den 7 juli träffades några ledare för väncirkeln i Jakobstad för att planera höstens program. Med på träffen var också koordinatorn för SAMS vänverksamhet Anna Caldén. Vädret var soligt, om än lite kallt, men stämningen var på topp och välsmakande pizza avnjöts på en av stadens restauranger.

På bilden från vänster Conny Wiik, Anna Caldén och Mathilda Nynäs

Väncirkeln träffas första torsdagen i månaden kl. 16-18 vid allaktivitetshuset Algården, Ahlholmsgatan 13 i Jakobstad, och hittar på trevliga aktiviteter tillsammans. Väncirkeln riktar sig till unga vuxna och fler är välkomna med. Stämningen och gemenskapen är kravlös samt avslappnad.

I väncirkeln kan man vara sig själv

Höstens preliminära program:

4.8: Frisbeegolf

1.9: Höstvandring

6.10: Bowling

3.11: Besök av Anna från SAMS vänverksamhet

1.12: Pepparkaksbak

Ändringar i programmet kan förekomma. Senaste uppdateringen av programmet hittar du på väncirkelns Instagramkonto: jeppis_vancirkel

Ifall man vill komma med i väncirkeln är det bara att dyka upp! Ingen förhandsanmälan behövs. Väncirkeln är ett samarbete mellan SAMS vänverksamhet och Psykosociala föreningen Contact rf. Mera info om väncirkeln ges av koordinator för SAMS vänverksamhet Anna Caldén tfn 050 431 8888 (På semester fram till 15.8).

Välkommen med i gänget!

Back to top of page