fbpx

Nytt projekt – digitala frivilliguppdrag minskar ensamhet

| Uppdaterad
Nytt projekt - digitala frivilliguppdrag minskar ensamhet.

SAMS har beviljats medel för att minska ensamheten bland personer med funktionsnedsättning genom digitala vänkontakter. Bidraget har beviljats inom en extra ansökningsrunda i anknytning till undantagstillståndet 2020.

Nu startar rekryteringen av 20-30 frivilliga och lika många vänsökande som per distans hemifrån kan vara med för att pröva de nya metoderna. Vi kommer att ordna utbildning samt handleda frivilliga kring att hålla distanskontakt i höst. Rekryteringen sker främst internt inom SAMS befintliga nätverk. Välkommen med din intresseanmälan!

Ta kontakt!

Frivilligkoordinator
Irene Bäckman
050 4318 888

Koordinator för digital vänverksamhet
Maj Ilola
050 472 9493

Back to top of page