fbpx

Ledigt jobb: Kommunikatör och evenemangsproducent

| Uppdaterad
Seminariet sändes live från Vasa.

SAMS – Samarbetsförbundet kring funktionshinder rf är en intresseorganisation som arbetar för de finlandssvenska riksomfattande funktionshinderorganisationerna. Förbundets syfte är att främja och förverkliga jämlikhet och full delaktighet i samhället för personer med funktionsnedsättning och deras närstående inom den svenskspråkiga befolkningen i Finland.

Vi söker en kommunikatör och evenemangsproducent på deltid med tills vidare anställning (50% av heltid).

Till arbetsuppgifterna hör bland annat

  • att planera, förverkliga, utveckla och utvärdera evenemang,
  • att sköta om förbundets kommunikation utåt via sociala medier, nyhetsbrev och andra kanaler,
  • att sköta olika administrativa uppgifter i anslutning till arbetet.

Arbetet kräver

  • goda muntliga och skriftliga kunskaper i svenska,
  • en lämplig högskoleexamen och/eller erfarenheter i kommunikation och evenemangsproduktion,
  • kunskaper i att producera visuellt material för evenemang och kommunikation,
  • att kunna arbeta självständigt och organiserat med flera uppgifter samtidigt,
  • att kunna ta inititiv och att leda det egna arbetet.

Goda muntliga och skriftliga kunskaper i finska och engelska, kännedom om Svenskfinland och organisationsfältet, insikter i funktionshinderfrågor samt kunskaper i användning av programmen Lyyti, Later, Canva, Adobe Creative Cloud och WordPress räknas som meriter. 

Arbetet börjar enligt överenskommelse och både intervjuer och beslut om anställning kan ske redan under ansökningstiden. Arbetet sker på deltid med fast anställning om inget annat avtalas på SAMS kontor i Helsingfors. Vi erbjuder även flexibla distansarbetsmöjligheter.

Lämna in din ansökan med löneanspråk och CV per e-post till nina.afhallstrom@samsnet.fi senast den 21.1 kl. 23:59. Mera information fås av verksamhetsledare Nina af Hällström per telefon på 050 368 3288.

Bild: Emma Buss

Back to top of page